Houtskool barbecues met rooster en
  Toutinox®  
 

Toutinox® barbecue46

 

Toutinox® barbecue44

De Toutinox® barbecuetafel is een sierlijke tuintafel die veelzijdigheid combineert met degelijkheid. De tafel is geheel vervaardigd uit hoogwaardig roestvaststaal, ingelegd met natuursteen. In het middenvlak van de tafel zijn een zestal houtskoolbranders aangebracht waarop naar keuze een pan of rooster kan worden geplaatst.

 

De houtskoolbranders zijn voorzien van luchtschuiven, waardoor de temperatuur per brander regelbaar is. Door de uitgekiende constructie van de brander is deze ± 15 min na het ontsteken klaar voor gebruik. Om de as te verwijderen kan de gehele brander eenvoudig worden uitgenomen en leeggeschud.

 

Worden de houtskoolbranders niet gebruikt, dan kan hierover een deksel worden geplaatst, waardoor een mooie strakke tuintafel overblijft. De Toutinox® barbecuetafels worden geheel met de hand gemaakt en kunnen desgewenst worden aangepast aan uw specifieke wensen.

Kortom; de Toutinox® barbecuetafel is naast een multifunctionele tafel een sierraad voor in uw tuin.

 

 

De Toutinox® barbecuetafel wordt exclusief voor U geproduceerd.

Deze bijzondere tuintafel is een basisontwerp. In overleg kan dit ontwerp aan uw wensen worden aangepast: rechthoekig, vierkant, ovaal, als statafel, voor meer of minder personen enz.

 

 

 

 

 

Ook een model met een eenvoudige inklapbare voet is leverbaar.